AKTIVITETER

 

Unicon's SeniorKlub blev stiftet i 1995 med det formål at bevare pensionisternes kontakt til hinanden og Unicon ved årlige sammenkomster og diverse arrangementer i form af sommerudflugter, orienteringsmøder, besøg på Unicon fabrikker, byggepladsbesøg, juleafslutning m.v.

Formålet er stadig det samme, men arrangementerne er blevet udvidet, idet Unicon de seneste år har stillet en sommerferiebolig til rådighed for SeniorKlubbens medlemmer i 8 uger. Tildeling af en feriebolig afgøres ved lodtrækning blandt ansøgerne.

 

Hvert år arrangeres en sommerudflugt for SeniorKlubbens medlemmer, hvor også ægtefæller/partnere kan deltage. For at dele sol og vind lige, går udflugterne hvert andet år til hhv. øst og vest for Storebælt.

 

Årets anden store sammenkomst er den årlige generalforsamling. Her deltager også vores kontaktperson fra Unicon A/S, der giver en orientering om året, der er gået.

 

Efter generalforsamlingen og den nævnte orientering, indtages julemiddagen, der - som traditionen byder - består af andesteg "med det hele" og ris á la mande - inkl. mandelgaver!

 

Derefter starter det populære og traditionelle julebanko, hvor der spilles 8 spil med fine gevinster til såvel vindere og de heldige, der sidder ved siden af vinderne.